Cautare

403 de rezultate pentru "gelu oltean" (4.40 secunde)
Cezar Preda, Radu Berceanu si Ioan Oltean sunt reprezentativi pentru dispretul cu care am fost tratati toti cei care am intrat in PDL in ultimii ani, pentru dispretul cu care vorbesc pedelistii "adevarati" despre oamenii liberi si independenti.
"Mandria si orgoliul de oltean au fost de doua ori sifonate: in martie 2010, cand a trebuit sa suportam o mare rusine (arestarea primarului Antonie Solomon - n.r.) si, ulterior, cand echipa noastra de suflet, Universitatea Craiova, a fost desfiintata", a spus Dinca.
Daca o avem vot uninominal pur, persoane precum Ioan Oltean, o persoana precum Roberta Anastase, o persoana precum doamna Elena Udrea, o persoana precum domnul Mircea Toader nu vor mai putea fi alese decat prin votul pe lista", a declarat presedintele PSD, Victor Ponta.
Botis Ioan-Nelu, Oltean Ioan BRASOV: Tita-Nicolescu Gabriel, Andronache Gabriel, Postolachi Florin, Ialomitianu Gheorghe CLUJ: Buda Daniel, Calian Petru Gurzau Adrian HUNEDOARA:
Chiar si Ioan Oltean a declarat ca PDL ar trebui sa voteze guvernul, dar secretarul general al PDL este specialist in astfel de declaratii exotice, fara acoperire.
Este rusinos si daca tot alegem alte culori decat portocaliul, atunci va recomand, domnilor Boc, Flutur, Radulescu, Oltean, Toader, Pinalti, Falca, Anastase, Sulfina Barbu si alti lideri ai partidului pe care l-ati distrus, culoarea maro (a unei materii reziduale in care suntem noi, ca partid).
Stiu ca multi dintre romanii care au saracit in ultimii ani, carora li s-au amputat salariile, carora le-a venit greu sa inghita aroganta, opulenta, agresivitatea si tupeul unor Elena Udrea, Roberta Anastase, Ioan Oltean sau stupizenia unor semianalfabeti ca Traian Igas sau EBA - si lista poate continua, caci toti si toate sunt parte a ofertei pe care Traian Basescu le-a aruncat-o in dispret cetatenilor - multi dintre acesti romani si-ar dori sincer sa dispara PDL.
Cu Videanu, Berceanu, Cezar Preda, Ioan Oltean... O apa si-un pamant, cum spuneam. Grupul Cristian Preda-Macovei-Cotoi a anuntat ca nu mai depune motiune, fiindca sunt compatibili cu Blaga, pe care il atacasera pana acum.
Videanu e coleg de partid cu el insusi, cu Boc, Eba, Funeriu, Oltean si alte fapturi miraculoase. Si aliat cu drogheria de protocol.
Falca, Udrea, Oltean, Boureanu, Anastase si toate acele personaje care au CNP-ul alcatuit din articole de cod penal sunt bine merci.
Vorbim despre unul care e coleg cu Anastase, Oltean, Pinalti si Igas - ca sa dau doar cateva nume. Si atunci, sunt observatiile lui Preda opiniile unui om onest, sincer preocupat de curatenia din ograda politichiei sau doar racnetele unui demagog?
Ioan Oltean urla ca parlamentul s-a umplut de "fii si neveste". Observatie relativ corecta, dar care nu-l scuteste de o flegma in ochi pe subalternul tatalui ebai.
PDL va fi reprezentat in comisie de Mihai Volosevici si Ioan Oltean, PP-DD de Luminita Adam, UDMR de Marton Arpad, minoritatile nationale de Varujan Pambuccian, iar PC de Mihai Neagu.
Inpolitics: Tensiuni si pe stanga: pesedistii ardeleni, atac la conducerea partidului Președintele Camerei, totodată
Se pot comite eseuri despre unitatea dreptei si traditiile ei (da, da, sigur, Basescu, Udrea, Boc, Talmacean, Ioan Oltean si toti caraghiosii aia fix traditiile dreptei le-au supt de la tata materna -sau de unde or fi supt, ce or fi supt).
Cei 41 de functionari de pe „lista neagra“ de la Olt s-ar afla deja in atentia Comisiei de Disciplina de la nivelul DGFP, taierea nodului gordian al incompatibilitatilor din fiscul oltean, urmand sa fie facuta intr-una din urmatoarele opt zile, potrivit solicitarii ANAF.
Astazi s-ar putea afla noul proprietar al UREX Rovinari, supranumit candva "lacatusul mecanic" al unitatilor din mineritul oltean. Garantia de participare la licitatie este de cinci miliarde de lei.
In orasul lui nea Marin, un oltean get-beget a pus pe picioare o afacere cu impletituri din papura pe suport de lemn.
Omul de afaceri se considera oltean, mai ales ca s-a casatorit cu o romanca si are un copil care tocmai a terminat un liceu craiovean.
Piata de capital, afacere de top in Dolj In Dolj, un singur oltean a investit in industrie alimentara, dar a castigat milioane de dolari (10 - 11) - Ion Busuioc, directorul general al companiei Pan Group.
google-analytics.com